FRANKE keukensystemen

Design dat overtuigt

franke rvs spoelbakken

Franke spoelbakken en afzuigkappen

Hoe u ook tegenover uw keuken staat, ongeveer zestig procent van het werk dat u hier verricht, gebeurt aan de spoelbak: ontdooien, snijden, afgieten, voedsel bereiden en uiteraard de vaatwas doen. Daardoor is dit één van de belangrijkste toestellen in uw keuken. Franke weet waar het bij een perfecte spoelbak op aankomt. Alle modellen overtuigen door een volledig doordacht design. Functionaliteit, ergonomie en optiek stemmen perfect overeen. Lijn en vormgeving, bijpassende kranen en veelzijdige toebehoren zijn daarbij optimaal op het overeenkomstige basismateriaal afgestemd.

Hoogwaardige materialen en uitmuntende verwerking staan garant voor de sterkte en duurzaamheid van de Franke spoelbakken. Of ze nu uit hoogwaardig roestvrij staal of buitengewoon Fragranit + (verbinding van kwarts met acryl) zijn, het design en het materiaal stemmen bij alle Franke spoelbakken optimaal overeen. Beide materialen zijn van topkwaliteit, volkomen hygiënisch en onderhoudsvriendelijk en bovendien hebben ze een grote levensduur.


Franke Afzuigkappen

In uw keuken hecht u het grootste belang aan design en comfort. De afzuigkap speelt hierbij een bepalende rol. Zij drukt een stempel op het ontwerp van uw keuken en draagt in grote mate bij tot een optimaal keukenklimaat. Op basis van meer dan 50 jaar ervaring en het gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen, heeft Franke een reeks afzuigkappen ontworpen die verbazen door hun design, onderhoudsvriendelijkheid en techniek: decoratieve wanddampkappen met vrije ruimte voor het hoofd, met een glasscherm, de klassieke telescopische afzuigkappen, eilandafzuigkappen in verschillende breedten, etc. De afzuigkappen zijn fluisterstil dankzij hun hoogwaardige motoren en hun goede isolatie. Franke is wereldwijd producent van afzuigkappen voor de privékeuken en produceert onder verschillende merknamen meer dan 2,5 miljoen afzuigkappen per jaar. Modern of klassiek, wand- of eilandmodel, rechtlijnig of hoekig – Franke biedt een brede waaier van modellen aan die aan al uw eisen voldoen. Al onze afzuigkappen zijn een perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit en voldoen aan de huidige normen qua veiligheid en comfort.


Meer informatie?

CONTACT

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over spoelbakken en afzuigkappen van Franke.franke spoelbakken

franke afzuigkap design