NOVY afzuigkappen

Stilte ontmoet comfort

novy afzuigkappen

Novy: toonaangevend in keukenventilatie

Novy Nederland is specialist in keukenventilatie en ontstaan uit het samengaan van Itho Keukenventilatie en Novy. Vanuit gedeelde passie en kennis voor stille afzuigkappen. Novy als producent en marktleider in België en toonaangevend merk in Europa en Itho als dé specialist in ventilatie en als toonaangevende marktleider in Nederland. Deze gebundelde kennis en ervaring heeft gezorgd voor een kwalitatief, actueel en compleet assortiment afzuigkappen, domino's en inductiekookplaten dat perfect aansluit bij de wensen en behoeften van de consument van vandaag.

Techniek gecombineerd met comfort

Novy combineert techniek met comfort. Afzuigkappen die op alle vlakken net even slimmer en stiller zijn. Met precisie, vakmanschap en passie produceert Novy in eigen beheer en fabriek. Zo houdt Novy de totale controle over het productieproces en kan de kwaliteit worden gegarandeerd. Op het vlak van kwaliteit doet Novy dan ook geen concessies. Novy gebruikt de meest hoogwaardige grondstoffen en de beste productietechnieken. Zo zorgen we voor stille ventilatie met een zeer hoog rendement op een plek waar de luchtkwaliteit 't het zwaarst te verduren krijgt: de keuken. Zeker in combinatie met de domino's en inductiekookplaten, die in design en technologie perfect aansluiten bij onze afzuigkappen, staat Novy garant voor eindeloos keukenplezier.

Novy: 5 jaar garantie 5_Jaar_Novy_Garantie

Novy standaard 5 jaar garantie geeft op alle producten. De producten van Novy gaan jaren mee en doen precies wat zij moeten doen. En mocht het product u onverhoopt toch in de steek laten, dan heeft Novy een gedegen garantieplan waar u aanspraak op kunt maken. Bij Novy krijgt u vijf jaar garantie op uw afzuigkap of kookapparatuur. Gedurende vijf jaar betaalt u geen materiaalkosten. En in de eerste twee jaar komen ook de eventuele kosten voor arbeidsloon voor rekening van Novy. Een belangrijke plus voor de keukenvakhandel en de consument.


Meer informatie?

CONTACT

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de afzuigkappen van NOVY.novy keukenventilatie

novy afzuigkap design