Siemens inbouwapparaten

Innovatief en functioneel design

siemens inbouwapparatuur

Met Siemens inbouwapparatuur is koken leuker dan ooit.

Welk recept u ook bereidt, het is essentieel dat de ingredienten van top kwaliteit zijn en goed bij elkaar passen. Voor uw keuken geldt dat ook. Inbouwapparatuur van Siemens geeft u alle vrijheid om de apparaten in uw droomkeuken naar wens te combineren. Siemens ontwikkelt fascinerende, innovatieve huishoudapparaten die u het leven comfortabeler en efficiënter maken. Onze apparaten zijn perfect op elkaar afgestemd en blinken uit in energiezuinigheid en gebruiksgemak. En de vormgeving is even modern als tijdloos. Wij geven de toekomst vorm daar waar hij het dichtst bij u is: thuis.

Innovatief en functioneel design.

StudioLine van Siemens is speciaal ontworpen voor mensen die waarde hechten aan exclusiviteit in design, techniek en uitrusting. U kunt van deze unieke lijn inbouwapparatuur méér verwachten. Meer functionaliteit en meer service. Zo kunt u bij alleen studioLine verlengde garantie tot tien jaar kopen, voor nog meer zekerheid. En met het lidmaatschap bij Club studioLine profiteert u van diverse andere aantrekkelijke voordelen.

Superieur design

Het design van studioLine is even tijdloos als modern; de apparatuur is perfect op elkaar afgestemd. Glanzend roestvrij staal zorgt voor een heldere uitstraling. De hoogwaardige materialen zijn prachtig afgewerkt. U kunt het zien, voelen en naar wens combineren. Immers: elk studioLine apparaat kenmerkt zich door hetzelfde design.

Geniet van de stijlvolle studioLine handgreep en de intuïtieve blauw verlichte lightControl- bediening en duidelijk leesbaar TFT-kleurendisplay. Ontdek ook de voordelen van bijzondere accessoires als de kerntemperatuurmeter of de drievoudig volledig uittrekbare telescooprails met stopfunctie; standaard onderdelen van elke studioLine oven.


Meer informatie?

CONTACT

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over Siemens inbouwapparatuur.siemens keukenapparatuur

siemens kookplaat