Tijdloze klassieke of moderne keukens op maat gemaakt

Klassieke houten keukens

Klassieke keukens herbergen de hedendaagse gemakken achter de elegante façade van vroeger. Het gebruik van natuurlijke materialen zorgt dat de klassieke keuken een warme gezellige sfeer creëert. Wat een keuken klassiek maakt, zijn de ambachtelijk afwerking en accessoires zoals metalen grepen, een granieten werkblad, een keramische spoelbak en klassieke kranen.

Bij het maken van een klassieke keuken komt het aan op vakmanschap en materiaalkennis. Beide heb ik, in de 30 jaar dat ik als meubelmaker werk, voldoende opgedaan. Door mijn jarenlange ervaring in het maken en plaatsen van keukens kan ik u gefundeerde adviezen geven over houtsoorten en hun specifieke toepassingen, afwerkingen en de bijpassende keukenapparatuur.

Tijdloos klassiek

Uiteraard kunt u ook kiezen voor een minder uitgesproken klassieke uitstraling. Dit zijn keukens die de klassieke stijl combineren met een strakke moderne uitvoering. Deze keukens worden ook wel landelijke keukens genoemd. Ook voor deze keukens bent u bij mij aan het juiste adres als u een unieke, maar vooral mooie landelijke keuken wilt.

Klassiek of modern, uw wens telt

Moderne design keukens op maat gemaakt

Moderne keukens zijn ontworpen met het oog op efficiëntie en bevatten dan ook geen onnodige elementen. De moderne keukens zijn dan ook de keuze voor wie houdt van strakke vormgeving en graag de nieuwste snufjes in huis heeft.

Het strakke en mooie lijnenspel van moderne keukens uit zich vaak in greeploze kasten en lades, naadloos weggewerkte apparatuur en een ruimtelijk gevoel. Details zijn erg belangrijk: de smetteloze lakkering, een prachtige kraan of afzuigkap zijn blikvangers in een geslaagde moderne keuken.

Vaak wordt een lichte basiskleurstelling voor de kasten en lades gecombineerd met een contrasterende kleur voor het werkblad. Accenten met materialen als RVS, chroom, metaal en glas geven de moderne keuken haar eigentijdse uitstraling.

Bij Meubelmakerij Philips bent u verzekerd van een hoogwaardige afwerking van uw op maat gemaakte moderne keuken.
Want alleen als U tevreden bent, dan pas ben ik het ook!

Keukens restaureren

Ook voor het restaureren van uw bestaande keuken bent u bij mij aan het juiste adres. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Scroll naar top