Keuken werkbladen van diverse materialen

Een praktische en mooie blikvanger van uw nieuwe keuken is natuurlijk het werkblad. U heeft bij mij ruime keuze uit werkbladen van Graniet, Composiet, Kunststof of Keramiek.

Granieten werkbladen

Graniet is een stollingsgesteente. Doordat graniet op diepte gestold is, hebben de mineralen die graniet bevatten bij langzame afkoeling de tijd gehad om kristallen te vormen. Eén en dezelfde granietsoort wordt in verschillende groeven gewonnen en zelfs binnen één groeve kunnen zich nog grote verschillen voordoen. Elke plaat graniet heeft zijn eigen uiterlijk en geen keukenblad is gelijk qua kleur en structuur. Hieronder slechts een kleine greep uit het grote assortiment dat ik bied.

Kom vrijblijvend langs voor meer informatie!

Composiet werkbladen

Composiet bestaat voor 95% uit natuurlijk gesteente aangevuld met kleurstoffen, polyesterhars en andere additieven. Dit wordt in een mal gegoten en onder hoge temperaturen vacuüm getrokken. Zo ontstaan oerharde platen van circa 3050 x 1350 mm die vervolgens de gewenste bewerking krijgen zoals gepolijst (hoogglans), gezoet (zijdeglans) of anticato (reliëf). Recentelijk zijn er ook Jumbo formaten van circa 3250 x 1550 beschikbaar. Hieronder een kleine greep uit het uitgebreide assortiment.
Overtuig uzelf en kom vrijblijvend kijken in mijn werkplaats.

Kunststof werkbladen

Bij mij krijgt u HPL kunststof keukenbladen, deze zijn gemakkelijk in het gebruik, onderhoudsvriendelijk, gesloten en daardoor hygiënisch. HPL staat voor High Pressure Laminate. Het is samengesteld uit meerdere lagen (Laminate), die onder hoge druk (High Pressure) worden samengeperst. Deze HPL-platen, die een dikte hebben van 0,8 mm, worden als toplaag op een 32-38 mm dikke drager van multiplex of spaanplaat aangebracht. Desgewenst kan het aanrechtblad nog opgedikt worden om zo een massieve uitstraling te creëren. Kom vrijblijvend langs, dan bespreken we samen de vele mogelijkheden.

Keramiek werkbladen

Wilt u onderhoudsvrij, dan kiest u voor een keramisch werkblad. Deze werkbladen zijn vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen met als hoofdbestanddeel klei. De bladen zijn eenvoudig te reinigen en vanwege de volledig gesloten structuur 100% vlekbestendig. Het is uitgesloten dat vet of kleurstoffen in het materiaal trekken. Ideaal voor toepassing in de keuken! Maatwerk zoals mooi uitgevoerde spoelunits, cascades met watergeulen en werkbladen met rondingen is allemaal mogelijk.

Scroll naar top