Meubelen op maat gemaakt

Bent u op zoek naar een exclusief meubel of heeft een speciale woonwensen? Of het nu een uniek meubelontwerp moet zijn of een meubel voor een speciale toepassing of woonsituatie, u bent bij Meubelmakerij Philips aan het juiste adres.

Uw woonwensen zijn mijn leidraad

Bij mij krijgt u geen massaproductie afwerking of bouwmarktsystemen, maar de kwaliteit van een ambachtelijke meubelmaker met passie voor meubelen.  Ik maak eerst een maattekening van het meubel aan de hand van uw wensen of behoeften, na uw goedkeuring van het definitieve ontwerp kiezen we samen de materialen en accessoires uit. Het resultaat is een meubel dat helemaal op uw woonwensen of -situatie is afgestemd. Dat ziet u aan de zorgvuldige afwerking van de details en de degelijke constructie. Een meubel dus waarvan u nog jarenlang plezier heeft.

Houtsoorten

De meubelen kunnen naar wens in verschillende houtsoorten worden gemaakt, zoals eiken hout, amerikaans kersenhout, amerikaans notenhout, esdoornhout of een andere houtsoort op aanvraag. Ook werk ik met gefineerd plaatmateriaal zoals, gefineerde multiplex en MDF plaat. Alles is daarbij bespreekbaar, want het meubel wordt alleen voor u gemaakt.

Daarnaast repareer en restaureer ik oude of beschadigde meubelen.

Scroll naar top