Mijn naam is Peter Philips

Ik vervaardig klassieke en eigentijdse keukens en meubelen zoals kasten, eetkamertafels, salontafels, slaapkamers, enz. Dit is mijn passie al sinds ik, na mijn voltooide meubelopleiding in België, in 1984 met de meubelmakerij ben begonnen.

In 1998 heb ik in Haelen een nieuwe grote werkplaats laten bouwen op mijn huidige locatie. Door deze uitbreiding van vloeroppervlakte en machines kan ik mijn klanten beter van dienst zijn.

Wat doe ik concreet?

Ik maak keukens en meubelen volledig op maat naar uw wensen of ideeën. De meubelen kunnen naar wens in verschillende houtsoorten worden gemaakt, zoals eiken hout, amerikaans kersenhout, amerikaans notenhout, esdoornhout of een andere houtsoort op aanvraag. Ook werk ik met gefineerd plaatmateriaal zoals, gefineerde multiplex en MDF plaat. Alles is daarbij bespreekbaar, want de keuken of het meubel wordt alleen voor u gemaakt.

Daarnaast repareer en restaureer ik oude of beschadigde meubelen.

Keukens op maat gemaakt

Keukens maak ik in massief hout, gefineerd MDF of gelakte MDF plaat. Door het gebruik van hout en op hout gebaseerde materialen bent u verzekerd van een solide keuken waarvan u jarenlang plezier hebt. Daarnaast restaureer ik ook uw bestaande keuken.

Ik lever ook passende inbouwapparatuur van de merken Bosch, NEFF, SIEMENS, NOVY, FRANKE, FALCON , DOECO, e.d. Op het gebied van afwerking heeft u bij mij een grote keuze. Qua kleur is bijna alles mogelijk.

In mijn eigen spuiterij voorzie ik de keukens en meubelen van een beitslaag, laklaag in kleur, blanke laklaag of meubelolie. Ook voor werkbladen in graniet, composiet, kunststof en hout bent u bij mij aan het juiste adres. Door deze ruime keuze aan kleuren, accessoires en afwerkingen zoals bijvoorbeeld uitgefreesde motieven, krijgt uw keuken een authentiek en uniek karakter.

Uw wensen en/of ideeën zijn voor mij een welkome uitdaging. Klant tevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel. Dit wil ik bereiken door het geven van persoonlijke aandacht en het leveren van goede kwaliteit & service.

Scroll naar top